Seks skandal o kome bruji Hrvatska: Zastupnik SDP-a prijavio da ga ucjenjuju snimkama s jednom direktoricom HTV-a

...pošiljatelja čiji sadržaj moralno i poslovno diskreditira jednu od direktorica HRT-a, činilo se da je riječ o još jednom obračunu prisavskih klanova, koji očito nisu prestali s praksom razmjene udaraca ispod pojasa niti u mandatu novog glavnog ravnatelja Gorana Radmana.

No, skandal je ubrzo nadišao dimenzije međusobnih podmetanja unutarprisavskih struja i ogorčenih pojedinaca u kojima se ne biraju riječi niti sredstva, budući da je u međuvremenu visoki dužnosnik SDP-a i saborski zastupnik DORH-u prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje SMS-ovima koji ga nedvosmisleno stavljaju u kontekst naročite intimnosti sa spomenutom direktoricom HRT-a!

Vodstvo HRT-a tijekom ponedjeljka protokoliralo je odluku po kojoj je prozvana zaposlenica suspendirana, i do kraja pokrenutog disciplinskog postupka zabranjen joj je ulazak na HRT, iako i dalje uživa sva prava iz aktualnog radnog odnosa. Naime, e-mail koji je zakotrljao čitavu priču direktoricu, među ostalim, optužuje da je na nemoralan način napredovala unutar HRT-ove hijerarhije do sadašnje pozicije, a u prilogu su zakačene i dvije fotografije s eksplicitnim seksualnim prizorima na kojima se prepoznaje zaposlenica HRT-a. Međutim, ni na jednoj od tih fotografija ne vidi se lice muške osobe.

Budući da neslužbeno saznajemo kako u DORH-u drže da je jedna od tih fotografija čista - fotomontaža, jasno je da se prava pozadina i pobude puštanja cijele priče tek trebaju istražiti. Odnosno, za očekivati je da će se vrlo brzo razjasniti je li riječ o podmetanju i možda nekakvoj ljubomornoj osveti HRT-ovoj direktorici ili je zapravo prava meta čitave operacije iz domene uistinu niskih udaraca SDP-ov zastupnik.

slobodnadalmacija.hr