Otkrila da je muž vara s udanom kolegicom, evo kako mu se osvetila

Otkrila da je muž vara s udanom kolegicom, evo kako mu se osvetila
Kada je Charon Hanlon (37) pronašla snimku seksa svog supruga i njegove kolegice s posla, nije joj dugo trebalo da mu se osveti. Snimku svog supruga, 32-godišnjeg Leeja Hanlona i njegove udane kolegice, 33-godišnje Amy Maxwell prevarena supruga proslijedila je svim njegovim kontaktima, uključujući prijatelje, kolege s posla pa i šefove.

Snimka se munjevito proširila dalje, a zbog ''incidenta'' Lee i njegova prisna kolegica Amy dobili su otkaz u kompaniji Shell oil, u kojoj su radili, piše Daily Mail. Policija istražuje dijeljenje videa, kao i optužbe protiv Charon Hanlon da je uništila automobil svog supruga nakon njegove afere. Britanski mediji pišu kako je Lee Hanlon, bivši projektni inženjer Shell oila, upoznao Amy Maxwell prije šest mjeseci u tvrtkinu postrojenju u škotskom gradu Aberdeenu.

Dogovorili su se da će se ovog mjeseca naći u jednom hotelu i snimiti noć koju će provesti zajedno. Nekoliko dana poslije njegova supruga pronašla je tri isječka kada je uzela njegov telefon da snimi fotografiju na prijateljičinu vjenčanju. Nakon šokantnog otkrića napravila je grupu na aplikaciji WhatsApp i, praveći se da je on, poslala je snimke svim kontaktima iz mobitela. - Uhvaćen u prevari žene sa 8-mjesečnom bebom s dro*** iz Shella. Je li još netko za? - napisala je Charon uz snimku.

Nakon toga tri isječka su se proširila internetom brzinom munje. Ipak, bračni par je navodno još uvijek zajedno, a Amy Maxwell izjavila je da joj je objava te snimke uništila život.

- Ne znam kako da opišem sve to. Svi su vidjeli snimke. To je uništilo ljudima živote, to nije bila afera, dogodilo se samo jednom, a snimka se nalazila samo na njegovu mobitelu dva dana dok je nije vidjela njegova supruga - izjavila je. Dodala je kako se neće rastati od supruga, ali i da će se odseliti.

- Ne znam kakav je bio njihov odnos, no očito mu je pretraživala telefon, a to ne radite bez razloga - rekla je Amy.

VL