Na rovinjskoj plaži turisti se seksaju bez ustručavanja

Kolege s Nove TV došli su u posjed ekskluzivne amaterske videosnimke koja prikazuje svakodnevne radnje na rovinjskoj plaži na kojoj nema čega nema, što djelomično objašnjava zašto je ovaj istarski biser upisan na svjetsku kartu seks-turizma.

Okupljališta istomišljenika sve su brojnija i u Lijepoj našoj, a u tome prednjači Rovinj. Primjerice tamošnji svingerski klub okuplja klijentelu iz cijeloga svijeta, a sve više na vrata kucaju i Hrvati.

Druga rovinjska seks-lokacija je plaža Punta križa. Riječ je o plaži bez ikakvog ograničenja pristupa, na kojoj se stotine turista bez ustručavanja prepuštaju strastima na javnom mjestu.

'Na toj plaži se nalazi do dvadesetak ili tridesetak parova. Ta plaža nema tuševe, nema WC-e, nema kante za smeće, totalno je nehigijenska, a takve plaže bi morale imati višu higijenu nego sve ostale', kazala je za kamere Red Carpeta Đurđica Maršić, predsjednica Udruge za promicanje seksualnih sloboda.

Turist koji je Novoj TV ustupio snimku onog što se događa na plaži Punta križa želio je ostati anoniman, ali objasnio je pravila ponašanja na ovom mjestu, na kojem se mahom okupljaju voajeri i ekshibicionisti.

'Ne postoje službena pravila ponašanja, ali ona su jednostavna - svi mogu sudjelovati. Ako se netko odluči priključiti spolnom odnosu, treba samo pitati, i ako mu se odobri, počinje igra. Vrlo je jednostavno', kazao je.

Unatoč brojnim pobornicima ove plaže, iz Udruge za promicanje seksualne slobode grada Rovinja napominju da je plan za ukidanje sporne plaže već spreman. Direktorica TZ Rovinja Odette Sapač poručila je da će na tom području uskoro raditi botanički vrt i arheološki park.