Ljubavne lekcije koje ne smijete propustiti

Ljubavne lekcije koje ne smijete propustiti
Mnogi željno iščekuju najnovije avanture fantastične četvorke i svjetsku premijeru filma Seks i grad 2, a do tada se možemo prisjetiti nekim ljubavnim lekcijama kojima su nas naučile Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte, prenosi zena.blic.rs.

Lekcija 1: Muškarac treba juriti za ženom
Primjer: Carrie i Faca
I Carrie je malo jurila za Facom, ali na kraju je on bio taj koji se pojavio na vratima njezinog stana kada se odlučila preseliti iz New Yorka za Pariz. Ljuta zato što je njegov timing za pokazivanje osjećanja uvijek bio pogrešan, rekla mu je da zaboravi njezin broj i nju. No, on se nije predao. Od njezinih je prijateljica dobio blagoslov pa je krenuo u Pariz po nju.

Lekcija 2: Dajte muškarcu priliku čak i ako nije vaš tip
Primjer: Miranda i Steve
Kada je Miranda upoznala Stevea on je konobario, a ona je bila uspješna poslovna žena. Skeptična po prirodi, nije vjerovala da njihova veza može uspjeti ali se ipak prepustila. Različiti stilovi života doveli su do sukoba ali su oni na kraju ipak osnovali obitelj.

Lekcija 3: Ne ignorirajte vašu intuiciju koja govori da ste u lošoj vezi
Primjer: Charlotte i Trey
Uvijek romantična i optimistična Charlotte vjerovala je da su joj se svi snovi ostvarili kada je upoznala zgodnog i bogatog doktora Treya. Unatoč znakovima koji su upozoravali na to da ta veza neće uspjeti Charlotte je bila odlučna u tome da njezin brak uspije. No, to se nije dogodilo.

Lekcija 4: Dopustite si zaljubljivanje do ušiju
Primjer: Samantha i Smith
Opsjednuta iskorištavanjem i proždiranjem muškaraca Samanthino je pravilo bilo da se nikada ne zaljubi dok nije upoznala Smitha kojemu je čak i priznala da joj znači više od svih ostalih muškaraca koje je upoznala.