Sedam životnih lekcija Samanthe Jones

Samantha Jones
Nesputana Samantha naučila nas je da u životu moramo uživati punim plućima. U nastavku pročitajte koje smo još životne lekcije usvojili zahvaljujući njoj.

Samopouzdanje je najjače žensko oružje

Držite glavu gore, visoko i nikada je za nikoga nemojte pognuti. Snažne i odlučne žene svjesne svojih mogućnosti pravo su blago ovog svijeta.

Voljeti samu sebe nije mana

"Volim te, ali sebe volim više", legendarna je rečenica kojom Samantha napokon prekida vezu s preljubnikom Richardom Wrightom. Žena ne smije zanemarivati samu sebe i mora biti na listi vlastitih prioriteta.

Učite na greškama

Možda vas neko može iskoristiti jednom, ali ako to napravi drugi put - krivicu snosite sami jer ste to dopustili. Grešaka se ne morate bojati dokle god iz njih izvlačite pouku.

Godine su samo broj

Zato se nemojte opterećivati s njima. Nikada niste prestari za novi poslovni uspjeh ili novu ljubav. I ne zaboravite, mlađe je slađe, koliko god svi šutjeli o tome.

Uživajte u seksu

Samantha bi rekla da je seksualno zadovoljstvo pravo svake žene i ne bismo se trebale sramiti uživanja u intimnostima. Dajte mašti na volju, igrajte se sa svojim partnerom i prepustite se strastima kada god to poželite.

Prijateljstvo je važnije od frajera

Jedina dama u slavnoj četvorci koja nikada nikoga nije osuđivala bila je Samantha - upravo joj je zato Carrie prvoj priznala da je Aidana prevarila s Facom. Samantha nikada nije zanemarivala svoje prijateljice zbog muškaraca i tako je pokazala nevjerojatnu dozu odanosti.

Uvijek iskreno izražavajte svoje mišljenje

Bez obzira na sve, bez obzira na komentare - budite iskreni prema sebi i prema drugima. Bez zadrške, baš kako je to uvijek radila Samantha.