SERIJA "I TEK TAKO" Stiže i treća sezona, razmatra se kada i u kojoj postavi

sex i grad,fanovi,sarah jessica parker,serija,I tek tako
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Bliži se finalna epizoda druge sezone serije "I tek tako...", a iz HBO Maxa stiže potvrda o novoj, trećoj sezoni. "Kako se bližimo iščekivanoj finalnoj epizodi u četvrtak, podižemo svoje Cosmose Michaelu Patricku Kingu i njegovom veličanstvenom timu pisaca, producenata, glumaca i ostale ekipe koji nas nastavljaju šarmirati, 25 godina poslije, s dinamičnim prijateljstvom i angažirajućom pričom. Ne možemo dočekati da publika vidi gdje će treća sezona odvesti naše najdraže Njujorčane." izjavila je Sarah Aubrey, voditeljica originalnog sadržaja mreže.

Prve dvije sezone kod publike su izazvale mješovite reakcije, neki su oduševljeni prilikom da još koju sezonu uživaju u pričama likova koje su zavoljeli prije više od 20 godina, dok su drugi iz epizode u epizodu pronalazili mane kako u samoj priči tako i u likovima, osobito pridošlicama. Bilo kako bilo, u ove dvije sezone oprostili smo se od Face, Charlotte se kao majka vratila na posao, Miranda otkriva svoju seksualnost, a Carrie se ponovo sastaje s Aidenom, piše Gloria.hr.

Upoznali smo i neke nove likove poput Mirandine nove ljubavi, nebinarne komičarke Che Diaz koju glumi Sara Ramirez, Dr. Nya Wallace, Seemae Patel i Lise Todd Wexley. Međutim, obožavatelji originalne serije nikako nisu mogli preboljeti izostanak omiljenog lika Samanthe Jones pa je najava njezinog kratkog pojavljivanja u drugoj sezoni glasno odjeknula društvenim mrežama i izazvala opće oduševljenje obožavatelja.

Iako je jasno da su vrlo male šanse da se Kim Cattrall vrati u stalnu postavu, ostaje tek vidjeti koje će se priče osmisliti za postojeće likove za koje je povratak najizgledniji.