Ipak bez naslova: Hrvatica je izgubila u finalu američkog Masterchefa

Sucima nije bilo lako odlučiti, a i slavni Gordon Ramsay zamolio je kolege suce da prvi put oboje natjecatelja proglase pobjednicima. Borba je bila nevjerojatno tijesna. Finalisti su kuhali tri slijeda jela, a Luca je posebno oduševio kuhanim rebrima. Osvojio je 250.000 dolara te će izdati i svoju kuharicu.

Suci su priznali da je odluka bila jako teška. Komplimenata je bilo na obje strane, Natašu su opisali kao 'impresivnu', a Lucu 'kao strast sa srcem i dušom'.

Nataša oduševila Gordona Ramseyja

Nataša Crnjac (26), čija majka je Argentinka, a otac Hrvat, najstrožeg člana žirija, škotskog šefa Gordona Ramsaya (46), oduševila je spajanjem nespojivih namirnica.

- Obiteljsko naslijeđe najviše je utjecalo na moj stil kuhanja. Rodila sam se u Južnoafričkoj Republici, a u Ameriku sam došla kad mi je bilo devet godina. Volim spajati sve te kulture u kuhinji. Valjda sam zato i dogurala do finala - kaže Nataša.

Zbog snimanja showa svaki tjedan je putovala iz San Diega u Los Angeles, dok su 16-mjesečnog sina Diega čuvali njezini roditelji. 
Natašin suprug, koji je već 12 godina časnik američke vojske, bio je cijelo vrijeme u misiji na Bliskom istoku.

- Ljubav zbilja ide kroz želudac, a ja volim biti domaćica, dobra majka i supruga. Obitelj mi je rijetko na okupu zbog muževa posla pa ne idemo u restorane, nego uživamo u toplini doma i mojim specijalitetima - izjavila je Nataša.

24sata.hr