Bogat noćni život u Hercegovini: Ovaj vikend će mladi željni zabave doći na svoje

noćni život, Klub Daleka obala,  klub Diamond ,  klub Gaudeamus ,  klub Bumerang, Aqua park Havana, ljeto u storiji , Hercegovina

Daleka obala u Mostaru je najpopularniji noćni klub u Hercegovini i omiljeno okupljalište mladih željnih zabave ne samo iz Hercegovine, nego iz susjedne Hrvatske, te iz dijaspore.

Pod otvorenim nebom u Mostaru možete uživati uz dobru glazbu i bogat izbor pića koja nudi klub Daleka obala.

https://www.facebook.com/DalekaObala.GradskiBazen/

Za sve posjetitelje ovaj noćni klub u petak 26. srpnja organizira promociju Moët Chandon šampanjca, a na glazbenom repertoaru bit će najpoznatiji hitovi koji će zasigurno rasplesati sve prisutne.
Srpski folk pjevač Darko Lazić sutra će nastupiti u noćnom klubu Aqua Park Havana u Blagaju.

https://www.facebook.com/AquaParkHavana/


Istog dana u večernjim satima u noćnom klubu Bumerang Čitluk nastupit će dobro poznati duo Sliša i Andrea. Za dobru zabavu u Bumerangu u subotu će biti zadužena Indira Radića koja će otpjevati svoje najveće hitove: “Lopov”, “April”, “Poželela”,”Bio si mi drag”.

https://www.facebook.com/KlubBumerang/


Noćni klub Gaudeamus u Posušju može se pohvaliti bogatim repertoarom ovog vikenda. U jednom od najpoznatijih mjesta za provod u Hercegovini u petak nastupa MC Stojan, dok će u subotu pjevati atraktivna Mia Borisavljević.

https://www.facebook.com/gaudeamusdisco/


Milica Todorović nastupit će u subotu u noćnom klubu Diamond u Ljubuškom gdje će publiku zabavljati svojim hitovima. Dan poslije Ljubušaci se mogu zabaviti na koncertu Opće opasnosti u Centru malih sportova. Koncert počinje u 21 sat.

https://www.facebook.com/DiamondLjubuski/


I Čapljina će ovog vikenda biti mjesto dobrog provoda. Glazbena diva Nina Badrić bit će u petak zadužena za glazbeni ugođaj u Storiji. Na svom nastupu ugostit će mladog glazbenika Ivana Vidovića kojega je publika upoznala u glazbenom showu RTL Zvijezde.

https://www.facebook.com/storiacapljina/?__tn__=%2Cd%3C-R&eid=ARADDA-8w-iSGoOGy_f-MvN-2JEUwibxnnq3Pps_vLFGEEk51zk2YhD5ZGC6A6HnvnFrMAkYpOrcMuAH


Elements klub u Tomislavgradu je omiljeno okupljalište ‘Duvnjaka’. Za sve ljubitelje viskija u petak je organizirana promocija Irskog whiskey-a Jameson Black Barrel Night.

https://www.facebook.com/elements.club.tomislavgrad/