Bivši momak: Kim postala si popularna zbog pornića koji smo zajedno snimili

Rej je seksepilnoj Kim, sada već supruzi NBA košarkaša Krisa Hamfrisa, poslao SMS: „Trebalo bi meni da se zahvališ na svemu ovome!".

Koliko je Rej u pravu svjedoči i podatak da su on i Kim bili glavni akteri veoma popularnog porno-snimka koji je dospio u javnost u veljači 2007, nakon čega je karijera crnke zanosnih oblina krenula munjevitim usponom, piše "Alo!".

Petominutni pornić je lansirao Kim u prvu ligu holivudskih zvijezda, iako je Kim tužila kompaniju „Vivid", koja ga je objavila. U tužbi je Kim tvrdila da je pornić njeno osobno vlasništvo, ali već u travnju iste godine je odustala od tužbe uz pristojnu nadoknadu od pet miliona dolara. Još tada je Kim znala da unovči svoju popularnost. Slično je postupila i na vjenčanju u subotu, kada je za milionske iznose prodala prava na fotografije i za snimak svadbe.

„Ja ne izlazim sa zvijezdama. Ja ih stvaram. Od Kim sam napravio zvijezdu i sada sam već na drugom projektu. Želim joj sve najbolje. Nadam se da će imati mnogo uspjeha u životu", poručio je Rej Dži.