Kim Kardashian otkrila spol četvrtog djeteta

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Paru je surogat majka rodila sad već 11-mjesečno staru kći Chicago, a imaju i petogodišnju kći North i trogodišnjeg sina Sainta koje je na svijet donijela Kim.

Rođenje četvrtog djeteta očekuje se u svibnju, a na svijet će ga također donijeti surogat majka. Iako se nagađalo kako će se obitelj povećati za još jednog dječaka, Kim je svojom posljednjom objavom ipak opovrgnula cijelu priču.

Naime, 38-godišnja starleta je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se vidi nekoliko mini torbica, a u opis je stavila kako su to pokloni iz Japana za sve djevojčice u obitelji.

Fotografija ne bi bila sporna da na njoj nije nekoliko torbica viška, odnosno, dvije torbice više već što Kardashian klan ima djevojčica. Kim je ubrzo na Twitteru podijelila kako je zaboravila spomenuti u objavi da je jednu torbicu kupila sebi za uspomenu, a drugu za 'budućnost', dajući obožavateljima do znanja kako će se klan uskoro proširiti za još jednu djevojčicu.

Vjerni pratitelji odmah su to shvatili kao potvrdu da slavni par očekuje djevojčicu, a ne dječaka kako se posljednjih dana pričalo.