RASKOŠNA HALJINA S DIJAMANTIMA Kim Kardashian privukla pažnju uz Dolce&Gabbanu

Kim Kardashian,Kourtney Kardashian,Dolce&Gabbana
Gloria produkcija/Instagram

Nakon što već tjednima traje sapunica oko loših odnosa između Kim Kardashian i njezine trudne sestre Kourtney, reality zvijezda odlučila je svima pokazati tko je kraljica u obitelji. Kim je otputovala u Pugliu na reviju visoke mode njezinih prijatelja, modnog dvojca Dolce&Gabbana i zasjala u jednoj od njihovih kreacija. Prvo u crnoj uskoj haljini s pripadajućim dugim velom, a potom u raskošnoj ljubičastoj opravi upotpunjenoj skupocjenim nakitom koja je u potpunoj suprotnosti s njezinim stilom utegnutih modela koji više otkrivaju nego pokrivaju. No, zaista je izgledala kao kraljevna u iščekivanju svog princa, a time je dala i "pljusku" starijoj sestri koja ju je optužila da je profitirala od njezinog vjenčanja s Travisom Barkerom, piše Gloria.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim se naime, primila organizacije njezine svadbe u talijanskom Portofinu, a osim Kourtney, u modele Dolce&Gabbane odjenula je i veliku većinu svatova. Sve to razotkrivaju nove epizode njihovog reality showa koje pokazuju da je obitelj odavno daleko od one skladne koju su promovirali prije 16 godina kada su se upustili u snimanje vlastitog privatnog života. Tada su promovirali zajedništvo i obitelj kao temelj njihove filozofije, a sada se sve vrti oko novaca i profita. Nedavno je jedna od njih otkrila kako se ne sjeća kada su se svi zajedno našli na okupu i da su obiteljska druženja postala vrlo rijetka, osim ako nisu za potrebe odavno režiranog showa.

Kim Kardashian,Kourtney Kardashian,Dolce&Gabbana

A kako je Kim među prvima od sestara zasjala svojom ljepotom, tako je "zasjao" i njezin bankovni račun. Navodno je teška više od nevjerojatnih milijardu i četiristo tisuća dolara, ponajviše zahvaljujući TV Showu, ali i njezinom kozmetičkom brendu KKW Beauty i brendu donjeg rublja Skims. Naravno, i velikoj većini drugih poslova i investicija koje vrlo mudro bira.