KONCERT HUMANITARNOG KARAKTERA Evo gdje možete kupiti kartu za koncert duhovne glazbe

koncert duhovne glazbe Mostar
Udruga Otac

Udruga Otac 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem'.

Prihod ide djeci s poteškoćama u razvoju

Prihod koncerta je namijenjen za pokretanje rehabilitacijskog centra za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i projekte Centra 'Marija - Naša nada' u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu sa poteškoćama u razvoju.

Nastupaju poznata imena

Na stadionu pod Bijelim brijegom 10. lipnja nastupaju Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara i ovo je prvi koncert duhovne glazbe ovakvih razmjera u Hercegovini.

Mjesta na kojima možete kupiti kartu

Karte možete kupiti na online platformi kupikartu.ba, te u Mepas Mallu u Mostaru, Franjevačkom samostanu (objekt Campanile) Mostar, župi sv. Mateja Rudnik- Mostar, župnom uredu mostarske Katedrale, župi sv. Ivana Apostola u Mostaru, župi Krista Dobrog Pastira Cim - Ilići Mostar, te župnim uredima crkvi u Bijelom Polju kod Mostara, Buni, Stocu i brojnim drugim župama u Hercegovini, kao i centru 'Marija - Naša nada' u Širokom Brijegu.

Cijena karte

Cijena karte je 15 KM, a ulaz je slobodan za osobe sa poteškoćama u razvoju, kao i djecu do 8 godina starosti.

''Podržite naše napore da poboljšamo položaj djece s poteškoćama u razvoju. Kupi kartu!'', navodi se u priopćenju Udruge Otac.