VIDEO  EJ ČOLAK Objavljena snimka na kojoj Grezda udara Čolaka šakom

NK Osijek, HNK Rijeka
Screenshot

Polufinale nogometnog kupa Hrvatske koje se odigralo sinoć na Rujevici, u kojem je Rijeka slavila protiv Osijeka izazvalo je dosta bure. Osječani bijesne na suce i tijekom cijelog dana dolaze kritike iz grada na Dravi na račun suđenja. Smatraju u Osijeku kako su pokradeni.

No, ono što je najružnije u cijeloj priči je sukob nogometaša Osijeka Erosa Grede i Antonia Mirka Čolaka, nakon utakmice.

U trenutku dok se Čolak se udaljavao od autobusa, Grezda mu je dobacio: "Ej Čolak", na što je napadač Rijeke rekao: "Reci?", da bi ga Eros Grezda iz sve snage udario šakom u lice.

Link na video

Nakon svega Grezda je rekao:

“Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv."

Rijeka je na svojoj Facebook stranici objavila i poruku koju je Grezda danas poslao Čolaku.

Sadržaj se učitava...

Nedvojbeno je kako igraču Osijeka slijedi velika kazna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.