VIDEO  EJ ČOLAK Objavljena snimka na kojoj Grezda udara Čolaka šakom

EJ ČOLAK Objavljena snimka na kojoj Grezda udara Čolaka šakom
Screenshot

Polufinale nogometnog kupa Hrvatske koje se odigralo sinoć na Rujevici, u kojem je Rijeka slavila protiv Osijeka izazvalo je dosta bure. Osječani bijesne na suce i tijekom cijelog dana dolaze kritike iz grada na Dravi na račun suđenja. Smatraju u Osijeku kako su pokradeni.

No, ono što je najružnije u cijeloj priči je sukob nogometaša Osijeka Erosa Grede i Antonia Mirka Čolaka, nakon utakmice.

U trenutku dok se Čolak se udaljavao od autobusa, Grezda mu je dobacio: "Ej Čolak", na što je napadač Rijeke rekao: "Reci?", da bi ga Eros Grezda iz sve snage udario šakom u lice.

Nakon svega Grezda je rekao:

“Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv."

Rijeka je na svojoj Facebook stranici objavila i poruku koju je Grezda danas poslao Čolaku.

Sadržaj se učitava...

Nedvojbeno je kako igraču Osijeka slijedi velika kazna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.