DAVOR LANDEKA Nećemo biti slučajni prolaznici

Davor Landeka
HŠK Posušje

Kako smo već u više navrata pisali, HŠK Posušje iz dana u dan slaže sve jaču momčad kako bi što snažniji dočekali natjecanje 1. ligu FBiH. U klub su ovom prijelaznom roku stigla dobra iskusna pojačanja, a to su; Brekalo, Baćak, Barišić, Buhač i Josip Serdarušić.

Uz njih na klubu je stigao iz Širokog Brijega Denis Ćorić. Ćorićeva produžena ruka na travnjaku zasigurno će biti iskusni kapetan Davor Landeka.

"Dojmovi nakon prva tjedna priprema su više nego pozitivni, igrači su željni treniranja i igranja nakon pauze koja je iza nas. S trenerom Ćorićem nisam imao priliku surađivati kao trener-igrač, ali smo skupa igrali jednu sezonu u HŠK Zrinjski. Iako mlad kao trener, Ćorić ima određeno iskustvo iza sebe koje će sigurno prenijeti na našu ekipu i pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Čast nam je da ga imamo za trenera i veselimo se radu s njim. Teško je nešto prognozirati u prvoj sezoni sto se rezultata tiče, ovo je nešto novo za sve nas. Ova liga je puno zahtjevnija od dosadašnje lige u kojoj smo igrali. Posušje kao klub sigurno zaslužuje biti tu, nikakvi imperativi nisu pred nas igrače postavljeni, ali uz određena pojačanja sam uvjeren da HŠK Posušje neće biti slučajni prolaznik u ligi. Nadam se da ćemo svojim igrama i dobrim rezultatima razveseliti naše najvjernije Poskoke i sve ljude koji vole i žive za HŠK Posušje.” izjavio je za klupsku stranicu kapetan plavo-bijelih Davor Landeka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.