Međugorje je na nogama, Čila je večeras favorit

Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Međugorje, Marin Čilić, Ivan Dodig, Međugorje, Međugorje, Marin Čilić, križni put, Marin Čilić, Međugorje, Marin Čilić, Međugorje
Odakle takav njegov napredak? Mi koji ga poznajemo znamo koliko je naporno radio i ovo je zasluga ne samo njegova nego čitavog tima oko njega, a posebice Gorana Ivaniševića.

Baš u polufinalu se vidjelo koliko u je pomogao sa servisom. Marin je sada sigurno među top pet svjetskih servera. I onda kada ima oslonac na tom svom prvom udarcu lakše se koncentrirati na igru. Nishikorija se ne smije, međutim, podcijeniti. Govorim već dugo da je on odličan, strašno pokretljiv i jako miksa igru s onim svojim paralelama. Velika je ovo prilika za obojicu, ali držim kako je Marin favorit za pobjedu.

Njegovo je Međugorje na nogama. Bio sam na nedjeljnoj misi i svi pričaju o njemu, jedva čekaju da počne finale. S obzirom na ono što mu se događalo, Marin je itekako zaslužio da napusti New York kao pobjednik. Želim mu od srca i ja i cijelo Međugorje da se tako dogodi. I ako Bog da da se vidimo u Londonu, na ‘Mastersu'...".

IVAN DODIG

SLOBODNA DALMACIJA