ŽIVOT U KOLONI Mostarci čekaju i do 35 minuta da izađu iz grada

Franjevačka ulica prometni kolaps Mostar
Čitatelj

Da prometni kolaps u Mostaru nije stao završetkom nekih predizbornih radova, svjedoče i jutarnje slike naših čitatelja koji svoj radni dan započinju polusatnim čekanjem u Franjevačkoj ulici.

Kao razlog gužvi navode zatvaranje pojedinih križanja, istovremeno drive-in tesitranje na COVID te nereguliranje prometa od strane policije.

"Budući da je zatvoren izlaz iz grada na raskrižju kod Doma zdravlja, mnogi su krenuli izaći iz grada kroz Franjevačku ulicu. Međutim, radi testiranja svako jutro nastane gužva. Jutros sam čekala oko 35 minuta da izađem iz ulice. Ovi koji su krenuli na testiranje blokirali su ulicu i ne moze se proći", javlja čitateljica portala hercegovina.info.

Tvrdi kako nema ni policije koja bi trebala regulirati promet. Iste je pokušala nazvati putem broja 122, ali s obzirom da ima Android 10, nije ih mogla dobiti: "Još taj problem nije riješen, tko je odgovoran za to?", navodi naša čitateljica koja ističe kako na ovom dijelu vlada velika prometna nekultura i kako se mnogu moraju popeti na trotoar kako bi zaobišli prometni čep.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.