VIDEO  Oralni seks kao poljubac za laku noć

sex oralni

"Te sam se večeri seksala s njih više, a onda sam ujutro tražila morning-after pilule. Imala sam tada 14 godina" priznala je jedna od djevojaka. A to je samo jedna od dvanaest priča tinejdžerica iz dokumentarca kanadske filmašice Sharlene Azam koja želi ukazati na seksualni život današnjih tinejdžera.

Nakon četiri godine istraživanja za dokumentarac, Sharlene je za Good Morning America rekla kako je oralni seks među tinejdžerima kao poljubac za laku noć. Skidaju se za novac na partyjima, seksaju se i to je danas mnogim tinejdžerima zajedničko, iako neki u to ne žele vjerovati.

"Ako s tinejdžerima pričate o oralnom seksu, oni će vam dati do znanja da oralni seks nije ništa strašno, zapravo, uopće ga ne smatraju seksom kao ni još puno toga."

U dokumentarcu Oral Sex is the New Goodnight Kiss djevojčica priča o tome kako ide na seks partyje te se seksa za novac, odjeću, pa čak i domaću zadaću i stigne doći kući na vrijeme kako bi večerala sa svojim roditeljima.

Jednoj je tinejdžerici ponuđeno 20 dolara ako skine majicu, a 100 dolara za striptiz na stolu na jednom partyju.

"Uglavnom se radi o atraktivnim djevojkama iz uspješnih i dobrostojećih obitelji. No, većina roditelja ne želi znati za to jer ne znaju ni što učiniti. A što i možete učiniti kada saznate da vam je kćer dala nevinost za 1000 dolara ili novu torbicu" nadodala je Sharlene, prenosi mashtrends.com.

net.hr