PRIJE I POSLIJE Od mračnog i neuglednog stana nastao prozračan i svijetao

PRIJE I POSLIJE Od mračnog i neuglednog stana nastao prozračan i svijetao
El Mueble

Kada malo istražite španjolske časopise o uređenju interijera primijetit ćete da njihovi domovi imaju "ono malo duše" i posebnosti.

Prilikom uređenja doma, arhitektima je najvažnije unijeti toplinu i karakter vlasnika u prostor.

Preobrazba ovog stana je sve o čemu bismo mogli maštati. Ovaj dom prati trendove koji diktiraju prirodno uređenje, ali opet zadržavaju vječni, klasični stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom slučaju slike doista govore tisuću riječi. Uživajte!

  1. 1. DNEVNI BORAVAK PRIJE I POSLIJE
  2. Na prvi pogled ovo uopće ne izgleda kao ista prostorija. Prije je dnevno boravak bio zatvoren i mračan. Razlika je i to što sada izgleda kao da ima mnogo više mjesta što se postiglo pametnim rasporedom namještaja.


2.BLAGOVAONICA PRIJE I POSLIJE

Blagovaonski stol je prije "sputavao" dnevni boravak, odnosno ograničavao mu prostor. Postavljanje stola uz zid je uvijek dobar izbor kada su u pitanju mali prostori. Ovako se maksimalno iskoristio i dnevni boravak i blagovaonica.

3. KUHINJA PRIJE I POSLIJE

Kuhinja je prije izgledala mračno i zastarjelo. Poslije renoviranja jednostavno je zablistala. Podne pločice podsjećaju na drvo što daje otvorenost i toplinu cijelom prostoru.

4. DJEČJA SOBA PRIJE I POSLIJE

Dječja soba je jednostavnim promjenama zabljesnula. Postavljen je krevet na kat iznad kauča, tako da djeci mogu prespavati i prijatelji. Ormari su bili tamni te ih je lakiranje u bijelo jako promijenilo i dalo atraktivnost cijelom prostoru.

4. BRAČNA SOBA PRIJE I POSLIJE

Bračna soba je dosta mala, a dodatno ju je smanjivao i tamni ormar. Kao i u dječjoj sobi, lakiranje u bijelo je napravilo čudo od prostora. 

5. KUPAONICA PRIJE I POSLIJE

Kupaonicu je prije bespotrebno zauzimala kada. Poslije je postavljena tuš kabina koja je uz svijetle pločice značajno povećala prostor.

Nadamo se da vam se svidjela ova transformacija. Nas je oduševio cjelokupni dojam ponajviše jer se od mračnog mjesta koje se doimalo malo, dobio prostran, osvijetljen prostore koji je dobio toplinu i pravu ugodnost doma iz snova.