Ovu seriju će obožavati svi zaljubljenici u uređenje interijera

uređujem, interijer, prostor, serija, Netflix

Ljubav prema lijepo uređenom prostoru u sebi nekako nosim oduvijek.

Moj prvi "projekt" bilo je renoviranje roditeljskog stana jer je to bio moj prvi susret s odabirom svega što čini jedan stan domom.

Svoju ljubav prema interijerima sam potvrdila kada je stigao dan za osmišljavanje vlastitog doma.

Uživala sam u odabiru svakog detalja, ali moram priznati da je bilo izazovno pronaći svoj stil u svemu što se danas nudi.

Sigurna sam da se i mnogi od vas suočavaju s odabirom svog stila u uređenju doma te sam odlučila u ovom članku podijeliti s vama odličnu Netflix seriju o uređenju doma. 

Otkrila sam je sasvim slučajno, a zove se "Dream home makeover".

Sadržaj se učitava...

Serija prati bračni par Shea i Syd McGee iz studija McGee koji ostvaruju snove stvarnim obiteljima koje traže savršen dom prilagođen njihovim jedinstvenim stilovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zanimljivo je da je su oboje imali potpuno druge poslove, ali Shea je na Instagram stavljala slike svoje kuće koju je sama osmislila i tako je malo pomalo stekla brojne obožavatelje njezinog stila. Prije 6 godina prodali su svoju kuću i sve što imaju su uložili u posao. Danas znamo da je to bila jako dobra odluka za koju je nekad trebalo mnogo hrabrosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U seriji se prikazuju i izresci iz njihovog obiteljskog života s dvije djevojčice i sviđa mi se što razgovori između njih nisu unaprijed osmišljeni kao dio nekog scenarija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ova serija mi je doista dala jedan potpuno novi pogled na uređenje prostora i shvatila sam kolike su zapravo mogućnosti.

Osobno sam oduševljena smislom i stilom kojim odiše svaki prostor koji studio McGee osmisli, a sigurna sam da ćete biti i vi.

U nastavku pogledajte neke slike njihovih izvedbi. Sigurna sam da će vas potaknuti da pogledate seriju. Epizode traju do 30 minuta što je savršeno za kratki predah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

h