Ove slike dokazuju da je bijeli kauč ključ elegancije u dnevnom boravku

uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeli
El Mueble

Ništa ne može cijeli prostor osvijetliti i istaknuti kao bijeli kauč.

Znamo da ste odmah pomislili na njegovo održavanje, ali vjerujte da slike u nastavku dokazuju da se vrijedi potruditi se oko održavanja kada vidimo koliko snažan efekt u prostoru daje. Ipak, da bi se u potpunosti istaknula ljepota ovog komada namještaja, morate se pridržavati nekih pravila. U nastavku donosimo ideje za kombiniranje.

  1. Bijeli kauč idealno pristaje uz drveni namještaj
  2.  
  3. uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeli
  4.  
  5. Velika prednost bijelog kauča je to što ga možete kombinirati uz sve, ali moramo priznati kako nas oduševljava kombiniranje s drvetom. Općenito znamo da su prirodni materijali trenutno najveći hit u uređenju interijera te je ova kombinacija jednostavno nepogrešiva.
  6.  

Stol s mramornom pločom

Odabirom stola s mramornom pločom unijet ćete dozu profinjenosti u svoj prostor. Ova slika pokazuje koliko dobro se slažu mramor i bijeli kauč.                          uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeli

Fotelje u boji

uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeli

Kada odaberete bijeli kauč za svoj prostor, slobodno se poigrajte s izborom boje fotelje. Tako ćete prostor učiniti posebnijim.

Neka i drugi komadi namještaja budu bijeli           

uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeli

Ako jako jako volite bijelu boju, slobodno se prepustite. Vaš dnevni boravak će izgledati vizualno veće, a dobit ćete i mogućnost poigravanja s bojama jastuka.

Ne zaboravite biljke     

uređujem, kauč, interijer, namještaj, drvo, materijeliVeć smo spominjali kako je prirodno uređenje najveći trend, a nemoguće ga je potpuno postići bez biljki koji će podići svaki prostor.