FOTO  Ovaj stan od 40 m2 osvojit će ljubitelje jednostavnosti

uređujem, atmosfera, namještaj, rješenja, soba
jutarnji.hr

Danas vas vodimo u dvosobni stan od 40 kvadrata koji je savršeno uređen za dvije osobe. 

Ovakvi prostori dokazuju da je moguće i u jako malom prostoru imati sve potrebno, ali uz pametan razmještaj.

uređujem, atmosfera, namještaj, rješenja, soba

U interijeru prevladavaju neutralni tonovi zemljanih boja, te sivi i bijeli namještaj. Ono što ovaj interijer čini drugačijim od ostalih u ovim tonovima je predivna mala plava kuhinja. Stan se sastoji od četiri prostorije. U jednoj prostoriji nalazi se kuhinja, u jednoj su dnevni boravak i blagovaonica, u trećoj mala spavaća soba, a u posljednjoj je kupaonica. 
Fantastične kombinacije sivih i bijelih tonova s biljkama, drvenim podovima i dnevnom svjetlosti stvaraju u ovom interijeru takvu atmosferu da se osjećate kao kod kuće. Prozračnost je naglašena detaljem koji nije upečatljiv ali je definitivno jedan od najzanimljivijih u interijeru. Radi se o visećoj lampi sastavljenoj od više staklenih providnih kugla.

Plavu boji kuhinjskih elemenata odlično nadopunjuju bijele pločice, svijetla drvena površina i biljke koje su postavljene posvuda. Veliki prozor ovu prostoriju čini prozračnom te se u njoj nećete osjećati skučeno iako ima tek nekoliko kvadrata.

uređujem, atmosfera, namještaj, rješenja, soba

Spavaća soba je posebno ugodne atmosfere. Jednostavan namještaj u prvi plan stavlja visoku bijelu kalijevu peć koja ovoj spavaćoj sobi daje pravu dozu one starinske elegancije. Veliki ormar i vješalice odlična su rješenja za svu odjeću, koja je gotovo uvijek najveći problem malih interijera spavaćih soba.