FOTO  Ovaj stan od 31 m2 dokaz je da su boje u prostoru odlična ideja

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor
kucastil.rs

Dizajnerica interijera, Nevena Antić voli unijeti boje u prostor i kreirati originalne ambijente pune energije. Šarmantan interijer stana koji je projektirala u Beogradu predstavlja pravo malo remek djelo od svega 31 m².

Stan odlikuju sjajna funkcionalna rješenja koja maksimalno koriste svaki dio prostora. Stan je projektiran za mladi par koji je imao osnovni zahtjev dobiti spavaću sobu. Osim toga željeli su u stan unijeti boje, ali i dobiti dovoljno prostora za odlaganje.

Kuhinja je dizajnirana kao akcenat u prostoru. Bijela boja donjeg dijela kuhinje, ukrašena je zlatnim ručicama i presječena je radnom pločom u toplom dezenu drveta.

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor

Zlatni detalji provlače se kroz cijeli prostor, pa su tako u novi prostor savršeno uklopljeni komadi namještaja i dekoracije koje su klijenti već imali - vintage podna lampa i stakleni stol.
Spavaću sobu definira, pored lijepo dizajniranog zida iza kreveta, jako veliki prostor za odlaganje koji doslovno odgovara stanu od 60m². 

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor
Kupaonica je na samom početku trebala ostati u zatečenom stanju. Međutim, klijenti su se kasnije složili s idejom dizajnerice da kupatilo dodatno uljepšaju, ali bez velikih ulaganja i to bojenjem zidnih pločica.

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor

Sve u svemu, u samo 31 m2 stao je dom iz snova, zar ne?