FOTO  Ovaj stan nalazi se unutar luksuznog kompleksa "Beograd na vodi" i ostavlja bez daha

uređujem, Beograd, stan, interijer, luksuz
kucastil.rs

U elitnom naselju "Beograd na vodi" nalazi se ovaj profinjeno osmišljen mali stan koji je savršen dokaz da za glamurozan interijer nije potrebno mnogo kvadrata.  
 
 
Ono što najviše privlači pažnju kada je ovaj projekt u pitanju je maksimalna iskorištenost prostora na sofisticiran način.

Zahtjev investitora bio je da se napravi multifunkcionalan prostor koji se može lako transformirati iz stambenog u radni prostor i obrnuto
Gotovo sve od kupaonice, kuhinje do dnevnog boravka izrađeno je po mjeri kako bi se savršeno uklopilo u minijaturnu kvadraturu. Posebnu dozu elegancije zidovima su dale dekorativne lajsne koje su još uvijek jedan od najvećih trendova u uređenju interijera.

uređujem, Beograd, stan, interijer, luksuz

Kuhinja savršenom kombinacijom materijala i detalja unosi dozu glamura u cijeli prostor. Jednostavne linije  kuhinjskih elemenata  izrađenih od medijapana dopunjene su niskim visećim elementima koji su u isto vrijeme i polica za dekoraciju.  


Kako se prostor trenutno koristi kao radni prostor tj. dizajn studio dizajnerice Tijane Lalović, osmišljen je tako da se malom intervencijom lako može transformirati u životni prostor za dvoje – dvosjed bi se zamijenio trosjedom s mehanizmom, radni stol bi preuzeo funkciju stola za blagovaonicu, a na mjestu biblioteke bi bio garderober. 
 uređujem, Beograd, stan, interijer, luksuz

"Izvanvremenska elegancija je ključna riječ kada je u pitanju dizajn ovog enterijera. Spoj neutralnih tonova, suvremeni materijali i upečatljivi detalji čine da cijeli prostor odiše jednostavnošću s notom luksuza", objašnjava Tijana Lalović.