FOTO  Ovaj kontejner izgleda sjajno, a u svega 45 kvadrata stalo je sve potrebno za život

Ovaj kontejner izgleda sjajno, a u svega 45 kvadrata stalo je sve potrebno za život
indizajn

Mala kuća od svega 45 četvornih metara koja ima sve potrebno za život, sastavljena je od dva modula i nalazi se u okolici grada Atlante u SAD-u. Kako izgleda njezina unutrašnjost, pogledajte u galeriji!
Stalni život u malim montažnim kućicama, pa tako i kontejnerima u svijetu postaje sve popularniji. Prije su ovakvi objekti bili rezervirani uglavnom za vikendice ili privremene domove, no sada postaju izbor sve većeg broja ljudi.

Razlog je želja za što jednostavnijim i praktičnijim životom, u kojem se neće puno novaca trošiti na održavanje kao ni vremena na čišćenje.


Kućica koju vam predstavljamo sastoji se od dva kontejnera ukupne površine 45 četvornih metara i tvorci su je nazvali Gimlet, a svoje mjesto našla je u stambenom naselju u okolici Atlante. Unutar dva spojena modula nalaze se, pored mini dnevnog boravka i dvije mini spavaće sobe.


Gimlet nudi sve potrebno za udoban život dvije, ali i tri osobe. Jer, život u mini kući ne znači odustajanje od suvremenog načina života, već želi potaknuti zadovoljstvo kod stanara da mogu biti zadovoljni i ovako malom kvadraturom te da mogu živjeti bez puno toga.

U kućici, pored dvije spavaonice, postoji i vrlo dobro opremljena kuhinja, dnevni boravak i kupaonica, a sve je uređeno u kombinaciji modernog i vintage stila, a veliki adut svakako je decking terasa.