FOTO  Ovaj kontejner izgleda sjajno, a u svega 45 kvadrata stalo je sve potrebno za život

uređujem, ideje, kontejner
indizajn

Mala kuća od svega 45 četvornih metara koja ima sve potrebno za život, sastavljena je od dva modula i nalazi se u okolici grada Atlante u SAD-u. Kako izgleda njezina unutrašnjost, pogledajte u galeriji!
Stalni život u malim montažnim kućicama, pa tako i kontejnerima u svijetu postaje sve popularniji. Prije su ovakvi objekti bili rezervirani uglavnom za vikendice ili privremene domove, no sada postaju izbor sve većeg broja ljudi.

Razlog je želja za što jednostavnijim i praktičnijim životom, u kojem se neće puno novaca trošiti na održavanje kao ni vremena na čišćenje.

uređujem, ideje, kontejner


Kućica koju vam predstavljamo sastoji se od dva kontejnera ukupne površine 45 četvornih metara i tvorci su je nazvali Gimlet, a svoje mjesto našla je u stambenom naselju u okolici Atlante. Unutar dva spojena modula nalaze se, pored mini dnevnog boravka i dvije mini spavaće sobe.

uređujem, ideje, kontejner


Gimlet nudi sve potrebno za udoban život dvije, ali i tri osobe. Jer, život u mini kući ne znači odustajanje od suvremenog načina života, već želi potaknuti zadovoljstvo kod stanara da mogu biti zadovoljni i ovako malom kvadraturom te da mogu živjeti bez puno toga.

U kućici, pored dvije spavaonice, postoji i vrlo dobro opremljena kuhinja, dnevni boravak i kupaonica, a sve je uređeno u kombinaciji modernog i vintage stila, a veliki adut svakako je decking terasa.