FOTO  Ova čarobna kamena kuća na Krku ostavlja bez daha

uređujem, interijer, Krk, selo

Ova kamena kuća nalazi se na Krku i od danas je na našoj listi želja!

Na prvi pogled naziv se može činiti neobičnim, no svi oni koji poznaju okolicu znaju da je vila Campiella ime dobila po talijanskoj verziji sela Kampelje, koje mještani u svakidašnjem govoru izgovaraju kao Kampeji. Maleno selo s tek nekoliko stanovnika nalazi se u središnjem dijelu otoka Krka, nedaleko od Vrbnika.
Blizina mora i plaža te s druge strane mir i tišina koju nude kuću u unutrašnjosti obalnih ili otočnih mjesta bila je dobitna formula za turiste koji vole privatnost i jedinstvenost ambijenta dok borave na godišnjem odmoru.

uređujem, interijer, Krk, selo

Okružena maslinicima, mediteranskim biljem i vrtovima, izvana kamena i rustikalna, vila nudi potpuni komfor. U ektserijeru – od bazena, mjesta za sunčanje, terase i vanjske kuhinje s roštiljem pa do sadržaja za zabavu poput stolnog nogometa, stolnog tenisa te igrališta za djecu.

uređujem, interijer, Krk, selo

A u unutrašnjosti spavaće sobe sa kupaonicama te prostranu dnevnu zonu koja odiše starinskim šarmom, prije svega zbog odabira materijala kao i restauriranih komada namještaja.

U uređenju vile koje je trajalo dvije godine puno je pažnje posvećeno svim ovim sadržajima kao i svakom detalju u okolišu i interijeru – od materijala, boja pa do uzoraka. Prevladavaju prirodni materijali poput drveta, kamena i opeke te tradicionalni mediteranski detalji.