Mislite da živite u malom stanu? Razmislite opet!

uređujem, interijer, budi inspiracija, uređenje, mali prostor

Kreativnost doista ne poznaje granice, a ovaj YouTube kanal nas je opet podsjetio na tu činjenicu.

Kanal naziva "Never to small" doista pokazuje kako ne postoji premalen prostor. Sve što postoji je nedovoljno iskorišten prostore.

Sigurni smo da će vas inspirirati, a u nastavku smo izdvojili i nama najzanimljivije uratke. 

  1. 1. Stan od 24 m2
  2.  
  3. Ovaj stan se nalazi u Australiji u zgradi koja je izgrađena 1960-tih godina. Stan je prije renoviranja izgledao potpuno drugačije od onog danas. Nas je posebno oduševio dio za spavanje. Sve detalje pogledajte u videu.
  4.  
  5. Sadržaj se učitava...
  6.  

2. Stan od 35 m 2

Ovaj stan smješten je u Italiji, u blizini Milana. Vlasnici su željeli dobiti dvije sobe u prostoru od 35 m2. U videu saznajte kako im je to uspjelo.

Sadržaj se učitava...

3. Kućica od 14 m2

Ova neobična kućica je smještena u prirodi. Ideja je bila kreirati mjesto u kojem će se posjetitelji potpuno moći odmoriti od užurbanog gradskog života. Detalje pogledajte u videu.

Sadržaj se učitava...

4. Stan od 23 m2

Ovaj stan je smješten u Melbourneu, u Australiji. Kod ovog interijera ključnu ulogu je odigrao kreativni zastor, ali nećemo vam otkrivati više.

Sadržaj se učitava...

5. Kućica od 15 m2

Ova kućica se nalazi u Hong Kongu i zasigurno je najneobičniji interijer koji smo do sada imali priliku vidjeti. Uživajte!

Sadržaj se učitava...

Sasvim smo sigurni da će vas oduševiti ovi neobični interijeri te da će vam poslužiti za uređenje vašeg malog prostora. Nas su podsjetili na važnost razmišljanja izvan okvira jer doista je sve moguće kada vjeruješ da jeste, pa čak i smjestiti dvije spavaće sobe u 35 m2.