Kako dekorirati stolić u dnevnom boravku?

uređujem, stol, dnevni boravak, knjiga, svijeće

Sigurno ste i vi primijetili koliko snažnu notu prostoru daje lijepo dekoriran stol u dnevnom boravku...

Uz nekoliko jednostavnih trikova i vaš dnevni boravak može izgledati kao onaj iz najljepših časopisa o uređenju prostora.

  1. 1.Cvijeće
  2.  
  3. Zovite nas tradicionalnim, ali naš favorit kada je cvijeće u pitanju su bijele ruže. Naravno da svježe uvijek izgledaju najbolje, ali i umjetne će izgledati odlično. Možete kupiti okruglu vazu (akvarij), u nju staviti ruže i u trenutku ćete transformirati svoj stol. Ako ne volite ruže, bijeli tulipani će također izgledati odlično. Ruže su savršena opcija ako želite postići "glamurozniji" izgled, dok tulipane biramo kada želimo "prirodniji" dojam.
  4.  
  5. Sadržaj se učitava...
  6. Sadržaj se učitava...
  7.  
  8. 2. Svijeće
  9.  

Potpuni osjećaj udobnosti doma ne možemo zamisliti bez svijeća. Jednostavno domu daju onaj hygge doživljaj i savršeno upotpunjuju stl u dnevnom boravku.

Sadržaj se učitava...

Sadržaj se učitava...

  1. 3. Knjiga 
  2.  
  3. Često na stolićima u dnevnom boravku možemo vidjeti modne knjige. Ukoliko ste zaljubljenik u modu to je odličan izbor, ali možete tu staviti i knjige s afirmacijama kojima ćete počinjati dan.
  4. Sadržaj se učitava...
  5. Sadržaj se učitava...
  6.  

4. Tacna

Svakom stolu treba jedna pažljivo odabrana tacna. Našu pažnju okupirale su zlatne, pletene i drvene. Doslovno ne možemo odlučiti koja nam se najviše sviđa!

Sadržaj se učitava...

Sadržaj se učitava...

Sadržaj se učitava...

Ovo su bili jednostavni trikovi uz koje će vaš dnevni boravak doslovno zablistati! Nadamo se da ste pronašli inspiraciju. Mi se već danas bacamo na posao i uređujemo svoj!