INTERIJER Vodimo vas u veličanstvenu kuću u središtu Pariza

INTERIJER Vodimo vas u veličanstvenu kuću u središtu Pariza
El Mueble

Može li palača izgledati moderno i uklopljeno u doba u kojem živimo?
Dizajnerica interijera Pia Capdevila je postigla ono na prvi pogled nemoguće, učinila je život u palači funkcionalnim i prilagodila ga vremenu u kojem živimo.
Kada je dizajnerica interijera prvi put vidjela stogodišnju kuću koja se nalazi u Parizu, znala je da će to biti najizazovniji projekt na kojem je radila.
Kuća je odisala baroknim stilom s mnoštvom zlatnih i mramornih dijelova, a novi vlasnik želio joj je dati udobnost i toplinu.
Sada ćemo vas provesti kroz ovaj jedinstveni dom.


 1. 1. Prostran i ugodan dnevni boravak
  Jedan od osnovnih zahtjeva vlasnika bio je ugodan dnevni boravak što se definitivno postiglo igrom tamnijih i svjetlijih detalja. Posebnu notu cijelom prostoru daje predivna osvijetljenost prostora koju može zahvaliti visini stropa od čak 4 m.
 2.  

 3. 2. Spektakularna vrata u predsoblju
  Ovakva vrata u predsoblju nikoga ne bi ostavila ravnodušnim, zar ne?
 4.  

 5. 3. Veliki namještaj u blagovaonici
  Vlasnici su bili zabrinuti da će zbog velikog prostora blagovaonica izgledati prazno i hladno. Taj potencijalni problem, dizajnerica je riješila odabirom velikog blagovaonskog stola.
 6.  

 7. 4. Jednostavna kuhinja s ugodnim prostorom za sjedenje
 8. Jedan od najposebnijih dijelova svakako je ova jednostavna kuhinja kojoj posebnost daje ugodni prostor za sjedenje. Posebno nam se sviđa klupica koja omogućuje sjedenje većem broju ljudi.
 9.  
 10.  

 11. 5. Profinjeno stepenište
 12. Ograda koja krasi stepenica je obnovljena, ali dizajnerica je zadržala raskoš kojom je zračila originalna verzija.
 13.  

 14. 6. Elegantna spavaća soba
  Boje koje nas prate kroz cijelu kuću, prenesene su i u spavaću sobu. Posebno smo se zaljubili u ormar s ogledalima koji se nalazi u hodniku. Visina stropa od 4 m daje mu prostranost.
 15.  
 16.  

Nadamo se da ste uživali u našoj maloj turneji kroz ovu veličanstvenu kuću. Moramo priznati da nas je ostavila bez daha i još jednom dokazala kako je ljepota u klasici i jednostavnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 1.