Donosimo najnovije trendove u uređenju prostora

Donosimo najnovije trendove u uređenju prostora
El Mueble

Svjedoci smo kako su se trendovi u uređenju prostora posljednjih godina potpuno promijenili.

Malo, pomalo počeli smo se i u našim domovima vraćati prirodi. Najprije se na velika vrata vratilo drvo, zatim su slijedili i nježni, zemljani tonovi.

U tom stilu nastavljamo, a u nastavku pogledajte koji će to trenovi obilježiti 2021. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 1. 1. Drvo je vladar interijera
  Drvo je poznato po tome da unosi prirodnost u dom, ali i po tome što svakom prostoru daje toplinu. Ove godine drveni namještaj ostaje vladar prostora.
 2.  

 3. 2. Paleta boja inspirirana prirodom

 4. Nježni pastelni i zemljani tonovi će i ove godine obilježiti uređenje svakog prostora. Inspiraciju za tonove potražite u zemlji, moru i u šumi.
 5.  

 6. 3.Povezani prostori
  Jedan od trendova koji ostaje s nama je i jedinstveno povezivanje prostora. Kuhinja ostaje u sklopu blagovaonice koja je također povezana i s dnevnim boravkom
 7.  

 8. 4.Glineno posuđe
  Glineno posuđe je često nesavršeno i upravo to je traženo ove sezone. Slavi se ručno rađeno posuđe koje ima dušu i karakter.
 9.  

 10. 5. Biljke
  Biljke unose svježinu u svaki prostor te nije ni čudo da su upravo one veliki trend. Preporuka je staviti ih u pletene ili glinene košare. Volimo sve što je u skladu s prirodom!
 11.  

 12. 6.Prirodni materijali
  Jedan od najvećih trendova u ovoj godini su prirodni materijali pa nećete pogriješiti ako odaberete tepih od jute, pletene košare, lustere. Odličan izbor kada su materijali u pitanju je i lan koji možete iskoristiti za posteljinu ili ukrasne jastuke.

 13. 7. Zaobljeni oblici
  Namještaj nema više stroge linije, nego sve ide više prema zaobljenom što dokazuju i popularne pletene stolice poput ovih na slici.
 14.