FOTO  Donosimo ideje za uređenje malog balkona

uređujem, balkon, lampice, ideje, cvijeće, stol, terasa
casaydiseno

Dolazak sunčanih dana znači samo jedno. Vrijeme je za uređenje balkona!

Moramo priznati da nam je proljeće u Mostaru ipak najljepše godišnje doba jer našem gradu toliko dobro pristaje. S prvim zrakama sunca budi se i želja za čestim boravkom na otvorenom.

Mnogi od nas imaju manje gradske balkone pa smo potražili ideje koje će vas, nadamo se inspirirati. Ovaj mjesec u rubrici "Uređujem" posvetit ćemo upravo malim prostorima.

Ima toliko detalja koji balkon mogu učiniti čarobnim, a u nastavku pogledajte neke ideje.

  1. 1. Sklopivi stol i stolice
  2.  
  3. Sklopivi stol i stolice su idealna opcija za manje prostore jer ćete ih tijekom zime jednostavno pohraniti. Naš favorit je drvo, ali moramo priznati da nas oduševljavaju komadi i od kovanog željeza.
  4. Sadržaj se učitava...
  5.  

2. Cvijeće

Sadržaj se učitava...

Nemoguće je zamisliti proljeće bez cvijeća pa tako ni balkon po našem ukusu. Postoji mnogo opcija, ali nama se posebno sviđaju lončarice na posebno napravljenim gredama koje mogu biti savršen DIY projekt.

3. Ljuljačka

Sadržaj se učitava...

Ljuljačke na balkonu su posljednjih godina svojevrsni hit. Odlične su jer je jednostavno mogu skinuti, a opuštanje u njima je isprobano mnogo bolje od onog u klasičnim stolicama. Trenutno su posebno popularne pletene ljuljačke koje tijekom hladnijih dana možete prebaciti i unutra i dobiti prostor za čitanje

4. Lampice i svijeće

Lampice i svijeće će svakom balkonu dati poseban šarm. Zamislite prizor ljetne večeri na balkonu s lampicama, uz gin tonic i omiljeno društvo... Ne trebamo vas više uvjeravati da ih morate imati, zar ne?

Sadržaj se učitava...

5. Drveni pod

Posebnu toplinu u svaki balkon unijeti će drveni pod koji možete jednostavno i povoljno napraviti.

Sadržaj se učitava...

6. Tepih

Iako zvuči neobično, postoje tepisi za vanjski prostor koji daju onaj vau efekt svakom balkonu.

Sadržaj se učitava...

Ovaj tjedan se prepustite planiranju uređenja, a već za vikend krenite u realizaciju jer sunce čeka da se prepustite uživanju u svojoj maloj, šarmantnoj oazi!

  1.