5 najboljih aplikacija za uređivanje fotografija

fotografija, aplikacije, uređivanje, fotograf, obrada
Unsplash

Pitate se kako to da svi imaju divne fotografije na kojima je svjetlost uvijek savršena, koža blistava, a osmijeh poput onog s reklama?

Tajna je u aplikacijama za uređivanje fotografija.

Izdvojili smo najbolje!

  1. 1. Snapseed
  2.  
  3. Snapseed je profesionalna besplatna aplikacija za uređivanje slika koju je svijetu predstavio Google, a neki ju nazivaju i Photoshop za mobitel.

    Ova aplikacija nije za slučajnog korisnika, već za ozbiljne fotografe koji žele ili trebaju potrošiti vrijeme na stvaranje najbolje moguće slike dok su u pokretu.

  4. Preuzmite za android i iOS.
  5.  

2. VSCO

VSCO nije samo jedna od najboljih aplikacija za obradu fotografija, već je odlična i za razmjenu fotografija online. Poput Instagrama, VSCO kombinira kameru, alate za uređivanje i društvenu mrežu.

Ova besplatna aplikacija pruža niz zapanjujućih filtera zbog kojih fotografije izgledaju kao da su snimljene analognom filmskom kamerom. 

  1. Preuzmite za android i iOS.
  2.  
  3. 3. Adobe Lightroom
  4.  
  5. Adobe Lightroom jedna je od najboljih aplikacija za profesionalne fotografe jer je jedina aplikacija koja može omogućiti pregled, uređivanje i organiziranje velikog broja slika.
  6. Preuzmite za android i iOS.
  7.  

4. Adobe Photoshop Express

Još jedna odlična besplatna aplikacija za sređivanje fotki je Adobe Photoshop Express.

Za razliku od mnogih drugih, ova aplikacija uključuje funkcije “ispravljanja” i “okretanja” slika koje vam mogu pomoći u postizanju još fleksibilnijih mogućnosti uređivanja.

Preuzmite za android i iOS.

5. Instasize

Instasize aplikacija najbolji prijatelj za uređivanje slika za kojeg nikad niste znali da vam treba. Uz toliko kombiniranih značajki, ne čudi da je Instasize skovan u “sve u jedan” paket za obrađivanje fotografija.

Preuzmite za android i iOS.