O seksu svašta čujete, ali o ovim stvarima se uglavnom šuti!

Stop
Svi se ili pretjerano hvale ili lažu o tome koliko se seksaju

Parovi su skloni uspoređivanju s drugim parovima, pogotovo kad je seks u pitanju. Dok ste vi imali nekoliko mjeseci bez seksa, neki uvijek pričaju priča priče o odličnom seksu. Ali, imajte na umu da se ta hvalisava osoba možda nije seksala godinama i da izmišlja priče o osličnom seksu.

Seks je nekad dobar, a nekad loš

Koliko ste puta bili u prilici da vam netko prepričava i da se hvali o tome koliko dobar seks ima s partnerom/partnericom, a vi ste bili zavidni jer ste u lošoj seksualnoj fazi? Seks je nekad dobar, nekad odličan, a nekad je loš, ali o tome se baš i ne govori.

Neki će muškarci sve učiniti da ne bi koristili prezervativ

Možda će reći da su alergični ili da žele s vama seks odmah bez odgađanja. Možda će reći u žaru strasti da ne žele stati kako bi navukli prezervativ... Možda će čak i reći da im se odmah spusti ako stave prezervativ. Možda je to i istina, ali to ne znači da trebate imati seks bez zaštite.

Neće svi biti iskreni i otvoreni o spolno prenosivim bolestima

Možete vi pokušavati biti otvoreni, možete i postaviti jasno pitanje, ali možda ćete dobiti odgovor koji neće biti iskren. I zato - opreza nikad dosta.

Vjerojatno nećete svršiti u isto vrijeme

Savršena seksualna sinkronizacija moguća je uvijek samo u filmovima. Sasvim je u redu ako ne svršite u isto vrijeme i to seks ne čini lošijim ili manje romantičnim.

Seks vas neće nužno zbližiti s nekim

S nekim s kim ste se seksali možda ćete se osjećati udaljeno dok se s nekim s kim se niste seksali možete osjećati blisko.

Ako trebate lubrikant to ne znači da vam osoba s kojom se seksate nije dovoljno privlačna

Lubrikant nije samo za slučaj nužde, lubrikant koriste sve osobe koje žele imati još bolji seks. I ako žena nije dovoljno vlažna to može ovisiti o puno toga.

Promjena poze u seksu neće biti savršena kao na filmovima

Promjena poza u seksu može biti poprilično nespretna. Možda slučajno udarite jedno drugo ili se jednostavno ne budete mogli namjestiti tako da oboje uživate.

Duži seks nije nužno i bolji seks

Ne postoji idealno vrijeme trajanja snošaja. Nekad će biti seks na brzaka, a nekad će seks trajati i trajati, ali to ne znači da će nužno biti bolji od kratkog seksa.
cosmpolitan.hr