Najveći broj nevjerstava događa se u tijeku radnog vremena

S media portal istražuje tko najviše upražnjava takozvani "pauza seks"?

Toliko se brzo živi da se nema mnogo vremena ni za poštenu švaleraciju - kaže jedan stariji "čitatelj" u komentaru na netu ispod vijesti da se najveći broj nevjerstava obavi upravo u tijeku radnog vremena.

Od devet do pet svakog, isključivo, radnog dana, strastveni zagrljaji i još što šta, razmjenjuju se po hotelskim sobama, a oni koji ni za to nemaju dovoljno para ne libe se da parkiraju kola u obližnjoj šumici i naprave "pauza seks".

Detektiv Božidar Spasić kaže za S media portal da mu je višedesetljetno iskustvo u ovom poslu donijelo nekoliko neoborivih činjenica:

- Prvo, u trenutku dok mi pričamo (oko 13:30 h), garantiram vam da su sve sobe u nekom rubnom motelčiću ili hotelu prepune parova koji koriste "smještaj" za vrijeme radne stanke i varaju svoje muževe ili žene, kaže Spasić i dodaje :

- Drugo, švaleracija se najčešće ugovora za vrijeme radnog vremena, a najčešći izgovor je "radni sastanak". I treće 0,90 posto muževa koje smo špijunirali na zahtjev supruga upravo smo pronašli za vrijeme radnog vremena u Košutnjaku, na Zrenjaninskom cesti ili u nekom hotelu ka Batajnici. Objašnjenje je jednostavno - najlakše je prevariti nekoga za vrijeme radnog vremena i preko radnog tjedna. Vikendom je već druga priča, tada ti preljubnici glume savršene muževe ili žene!

Vlasnik detektivske agencije "Ring" Nenad Miljković kaže da poslije dvadeset godina rada i nebrojeno mnogo slučajeva "supružničke prijevare", sa sigurnošću može tvrditi da se preko "60 posto slučajeva prijevare desi baš u tijeku radnog vremena".

- Tada su ljudi najslobodniji.  I to oni koji mogu izaći na duže pauze od sat-dva.  A zna se ko ima vremena da ode na takvu pauzu.  Sigurno, ne onaj kome gazda mjeri svaki sekund- objašnjava Miljković.

Međutim, ono što Miljković još ističe, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva, jeste u "domeni statistike":

- Statistika pokazuje da kada žena angažira detektiva da otkrije da li je muž vara, ona je u 90 posto slučajeva u pravu. Sa muškarcima je stvar skroz obrnuta - samo 30 posto muškaraca stvarno biva prevareno.

Seksolog Savo Bojović kaže za S media portal da su tako česte prijevare tijekom radnog vremena i "fiziološko razumljive":

- Muškarci su danas pod prevelikim stresom. Kad se muškarac iscrpi, kad na poslu ostavi svu energiju, on onda i da hoće seksualno opći s partnericom ne može, jer mu je seksualna energija na izdisaju. Zato je švaleracija na poslu, ili za vrijeme pauze idealna - navodi seksolog i dodaje:

- Osobno vjerujem da prevare tijekom radnog vremena sebi mogu dopustiti muškarci koji su šefovi ili neki rukovoditelji. Jer, strepnja da ćete biti uhvaćeni u preljubu, pa strepnja da li je na poslu sve u redu, prevelik su pritisak za one muškarce koji nemaju dovoljno moći na poslu - smatra Bojović.