Odabrali smo najbolje filmove koji se prikazuju ovog vikenda

gledam, preporuke filmova, vikend, život, ocjene
The cinemaholic

Dobro jutro dragi naši!

Nažalost ovog vikenda dočekali su nas oblaci, ali ako malo razmislimo shvatit ćemo da to i nije tako loše jer imamo izgovor za cjelodnevno ljenčarenje i uživanje u odličnim filmovima uz omiljene grickalice.

Sada uživajte u kavi i pogledajte koje smo vam filmove odabrali za ovaj vikend!

SUBOTA

  1. 1. Izbavitelji 2 (Incredibles 2, 2018.),  RTL, 20:05 h
  2. Sadržaj se učitava...
  3. U drugom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino "Izbavitelji" mogu pobijediti.
  4.  
  5. 2. Dnevnik Bridget Jones (Bridget Jone's diary, 2001.), RTL, 22:15 h
  6. Sadržaj se učitava...
  7. Britanska kolumnistica Helen Fielding objavljivala je tijekom devedesetih u listovima "The Independent" i "The Daily Telegraph" rado čitane tekstove o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žena na pragu srednjih godina. Tako je nastala knjiga Dnevnik Bridget Jones koja je u kratkom vremenu postala britanski i svjetski bestseler. Filmski su producenti reagirali munjevito te je 2001. predstavljena snimljen film koji je postigao sjajan komercijalni uspjeh našavši se te godine među najgledanijim naslovima u svjetskim kinima...
  8.  
  9. NEDJELJA

  10.  
  11. 3. Pasje poslijepodne ( Dog day afternoon), HT2, 20:05 h
  12. Sadržaj se učitava...
  13. Snimljena prema istinitoj priči iz 1972., drama Sidneya Lumeta iz 1975. donosi nam priču o jedinstvenoj pljački banke koja se dogodila jednog vrućeg ljetnog popodneva u New Yorku.
  14.  
  15. 4. Savršena formula (Limitless, 2011.), RTL, 22:30 h
  16. Sadržaj se učitava...
  17. Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.
  18.  
  19. 5. Ubijte glasnika (Kill the messenger), DOMA 21:35 h
  20. Sadržaj se učitava...
  21. Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.