Naše filmske preporuke za ovaj vikend zadovoljit će svaki ukus

gledam, filmovi, preporuke, vikend

Dobar dan dragi naši!

Posebno uživamo u člancima koje za vas pripremamo petkom jer znamo da ćete ih čitati dobro raspoloženi. Budući da nam vikend kuca na vrata, izdvojili smo najbolje filmove koji se prikazuju ovog vikenda.

Najbolje je to što ih nećete trebati tražiti, skidati jer se prikazuju na lokalnim televizijama. Moramo priznati da je naš izbor ovaj put malo naklonjeniji ženama, ali sigurni smo da će i muški dio publike pronaći nešto za sebe.

PETAK

Utočište (SAFE HAVEN, 2013.), HTV 1, 20:10 h

Romantična drama temelji se na istoimenom romanu Nicholasa Sparksa te je osvojila dvije nagrade na dodjeli Golden Trailer od ukupno četiri nominacije.

Sadržaj se učitava...

Zauvijek tvoj (THE LUCKY ONE, 2012.), NOVA, 21:50 h

Scott Hicks, redatelj koji je slavu stekao Oskarom nagrađenim hitom "Shine", i scenarist Will Fetters stoje iza ove adaptacije istoimenog bestsellera američkog pisca, Nicholasa Sparksa ("The Notebook", "Dear John").

Sadržaj se učitava...

SUBOTA

Mistična rijeka (MYSTIC RIVER, 2003.), DOMA, 22:00 h

"Mistična rijeka" potresna je i slojevita drama velikana Hollywooda, glumca i redatelja Clinta Eastwooda (Unforgiven, Million Dollar Baby). Vrlo je duboko i slojevito ostvarenje koje na sjajan način priča priču o misteriji mučke smrti jedne djevojke, a koje rasvjetljava i osobne tragedije ljudi koji su svjedoci njezina ubojstva. 

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

 Mississippi u plamenu (MISSISSIPPI BURNING, 1988.), HTV 2, 22:03 h

Dva FBI-eva agenta stižu u Mississippi da bi ispitali nestanak nekolicine boraca za ljudska prava.

Sadržaj se učitava...

Veza bez obaveza (FRIENDS WITH BENEFITS, 2011.), NOVA, 21:30 h

Ovu komediju režirao je Will Gluck (Cura na lošem glasu), a pored poznate pjevačke zvijezde u filmu još glume i Mila Kunis, Woody Harrelson, Emma Stone, Richard Jenkins i Patricia Clarkson.

Sadržaj se učitava...