FOTO/VIDEO  Grad sunca u objektivu našeg foto reportera: Pogledajte kako je jučer bilo u najvećem aqua parku u Bosni i Hercegovini

vodeni park trebinje 2018
Grad sunca na samom ulazu u Trebinje iz pravca Mostara nudi pregršt sadržaja za one najmlađe, ali i ostale koji se u ljetnim mjesecima žele malo opustiti i zaboraviti brige. Tobogani, kupanje, prskalice ... i dosta lijepa atmosfera doprinose totalnom ugođaju u ovome aqua parku.

Temperatura vode u bazenima je zadovoljavajuća, a veliki broj bazena nudi osvježenje i uživanje svakom posjetitelju. Osim kupanja prisutni mogu popiti piće, pojesti sendvič, sladoled, pizzu..., a za razliku od prošle godine u Gradu sunca završen je i hotel, kao i wellness i spa. Za one najmlađe osim Dino parka od ove godine tu je i igraonica.

Ono što smo primijetili za razliku od prošle godine je i manji broj posjetitelja. Da se razumijemo prošle godine također, smo ovaj aqua park posjetili na isti datum i na radni dan u Republici Srpskoj, ali ipak dosta manje ljudi je zatečeno jučer u ovom aqua parku. Možda je i razlog u nešto lošijem vremenu, jer je sunce jučer izašlo tek iza podne, ali ipak smo mišljenja da visoka cijena ulaznica ujedno je i umanjila posjetu u ovom aqua parku.

Prošle godine cijena cjelodnevne ulaznice za odrasle bila je 20 KM, a za manju djecu ulaz je bio besplatan. Od ove godine cjelodnevna ulaznica za odrasle je 30 KM, a djeca se mjere pri ulazu, te besplatan ulaz imaju samo djeca niža od 120 cm, dok ostala plaćaju ulaz kao i odrasli. Upravo zbog toga dosta posjetitelja ima i primjedbe, jer djeca koja su viša od 120 cm, iako plaćaju punu cijenu npr. ne smiju zbog sigurnosti koristiti neke velike tobogane i nije uredu da se i to djeci naplaćuje ista cijena. Logično je i da se djeci ne dopusti korištenje tih tobogana, ali je i normalno da onda cijena za tu djecu (150 cm je minimum visine za korištenje tobogana op.a.) bude nešto niža.

Po svemu ovome da se zaključiti da ukoliko dolazite npr. iz Mostara sa obitelji od četvero školske djece u ovaj vodeni park potrebno je da izdvojite minimum 200-250 KM. Za cijenu goriva, ulaznica i hranu, a i za one iz Trebinja minimum je potrebno 150-200 KM, pa s toga nas ni ne čudi zašto smo jučer u ovome vodenom parku zatekli dosta manje posjetitelja.

Usporedbe radi cijene u aqua parku Solaris kod Šibenika u kolovozu su iste kao i u Gradu sunca, a sadržaji su po našem mišljenju dosta bogatiji. U Solarisu za djecu do 90 cm ulaz je besplatan, Za djecu do 120 cm ulaz je 10,60 eura (20 KM), a za odrasle 14,60 eura (30 KM). Dosta više sadržaja donosi i veću cijenu, ipak za usporedbu Solarisa i Trebinja cijena je ista, ali dosta više sadržaja je u Solarisu.

U svakom slučaju i u Šibeniku (Solaris) i u Trebinju zajamčena je zabava, a putem naših fotografija i video priloga pogledajte kako je to jučer bilo u Gradu sunca.

HERCEGOVINA.info