Uskrsna čestitka Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Prozor-Rama

Uskrs, korizma, Uskrs, Uskrsna čestitka, Koordinacija Hrvatskih udruga, Rama - Prozor, Uskrs, Uskrs, osjećaj mira i spokoja, Kršćanin, religija, Kristov križ, Uskrs, datum, korizma, post, nemrs, milosrđe , put Isusa Krista:, krštenje, o sakramentu krštenja, korizma, katica kiš, propovijed, katica kiš, korizma, katica kiš, Uskrs, molitva, Isus, Isus Krist,  iz Lukina evanđelja, Papa, obitelj iz Poljske, Sveti Otac, religija, evanđelje, vjera, katica kiš, drugi dan uskrsa, Uskrs, put Isusa Krista:, Sveti Otac, Uskrsnuće, Papa Franjo, religija, čovjek i vjera, Isus, evanđelje, korizma, molitva, čovjek i vjera

S tom snagom pobjede života koju nam je darovao Isus Krist ispunimo naš svakodnevni život međusobnim uvažavanjem, zajedništvom, solidarnošću i razumijevanjem za bližnje.
U prigodi svetkovine Uskrsa posebno se prisjećamo naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja. S uzorom na Krista oni su svoje živote dali za svoje prijatelje, za svoj narod. Ne zaboravimo ih, niti njihove obitelji u našim molitvama.

Sretan Uskrs i svim ranjenim te veteranima pripadnicima HVO-a, posebno onim braniteljima koji će Uskrs proslaviti daleko od svoje Rame. Molimo se za naše Bojovnike koji su pritvorima i čekaju suđenje, da im uskrsli Krist da snage da izdrže.


Sretan Uskrs svim Hrvatima u Domovini i u Svijetu želi Koordinacija Hrvatskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Rama - Prozor!