Rama: Policijsko izvješće za protekli tjedan

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dogodile su se dvije prometne nesreće, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo povrijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

S.M. šumar HNŽ-a, prijavio je da su nepoznate osobe na području Grkašnice posjekle šest stabala jelove šume.

I.Č. (1983.) iz mjesta Ploča, prijavio je da je od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u vikendicu u mjestu Ploča koja je u vlasništvu njegovog oca R.Č. Iz vikendice, prema njegovoj izjavi, otuđena je kutija s ribarskim priborom i lovački nož.

V.M. (1956.) iz Prozora prijavio je da ga je u ulici Splitska verbalno napala K.V. (1962.) iz Prozora, vrijeđajući ga, upućujući mu pogrdne riječi i pljunuvši ga u lice.

B.R. (1975.) iz mjesta Jaklići, prijavila je da je u ulici Kralja Tomislava u Prozoru došlo do narušavanja javnog reda i mira.
Patrola policije izašla je na mjesto događaja te je utvrdila da su javni red i mir narušili P.R. (1973.) iz mjesta Jaklići i njegova supruga B.R. s jedne strane te K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci s druge strane.

K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da je u ugostiteljskom objektu „7 braće" došlo do narušavanja javnog reda i mira između njega i M.R. (1971.) iz mjesta Jaklići.