Rama: Policijsko izvješće za protekli tjedan

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dogodile su se dvije prometne nesreće, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo povrijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

S.M. šumar HNŽ-a, prijavio je da su nepoznate osobe na području Grkašnice posjekle šest stabala jelove šume.

I.Č. (1983.) iz mjesta Ploča, prijavio je da je od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u vikendicu u mjestu Ploča koja je u vlasništvu njegovog oca R.Č. Iz vikendice, prema njegovoj izjavi, otuđena je kutija s ribarskim priborom i lovački nož.

V.M. (1956.) iz Prozora prijavio je da ga je u ulici Splitska verbalno napala K.V. (1962.) iz Prozora, vrijeđajući ga, upućujući mu pogrdne riječi i pljunuvši ga u lice.

B.R. (1975.) iz mjesta Jaklići, prijavila je da je u ulici Kralja Tomislava u Prozoru došlo do narušavanja javnog reda i mira.
Patrola policije izašla je na mjesto događaja te je utvrdila da su javni red i mir narušili P.R. (1973.) iz mjesta Jaklići i njegova supruga B.R. s jedne strane te K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci s druge strane.

K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da je u ugostiteljskom objektu „7 braće" došlo do narušavanja javnog reda i mira između njega i M.R. (1971.) iz mjesta Jaklići.