Obilježena dvadeseta obljetnica Planinarskog saveza Herceg Bosne

 20.obljetnica, Raduša, PS HB  , HPD „Rama"
Kako je bilo planirano, okupljanje planinara i planinarskih društava - članova PS HB, započelo je u ranim jutarnjim satima kod spomen obilježja Divi Grabovčevoj, odakle je započeo uspon na najviši vrh planine Raduše.

Na obilježavanju dvadesete obljetnice Planinarskog saveza Herceg Bosne sudjelovalo je stotinu dvadeset planinara iz petnaest planinarskih društava PS HB, kao i pet planinarskih društava iz Hrvatske.

Organizacijom ove obljetnice, HPD „Rama" odradilo je veliki posao u smislu gostoprimstva i promocije Rame i ramskih planina.

Da bi organizacija bila na razini, pobrinuo se dio članova: Magdalena, Luka, Ante, Ivo, Dragan, Nikica i Ante. kojima ovom prigodom zahvaljujemo. Hvala i sponziorima ovoga susreta koji su svojim prilozima pomogli u organizaciji: Sportski savez općine Prozor Rama, Tomo Miličević, dopredsjednik OV Prozor Rama, Šahovski klub „Rama", pekarna „Rama".

Posebna zahvala Oružanim snagama BiH i Ministarstvu obrane za vojnike-kuhare i ustupljenim materijalno-tehničkim sredstvima

Fotografije pogledajte Ovdje