Novogodišnja čestitka Ljube Bešlića

Ljubo Bešlić

U povodu nastupajuće Nove 2010. godine svim sugrađankama i sugrađanima kao i svim građanima Bosne i Hercegovine u svoje osobno i u ime Gradske uprave Mostara upućujem najiskrenije čestitke i dobre želje.

Iskreno se nadam kako će nam svima 2010. godina, iako također teška, u konačnici biti bolja, prosperitetnija i sretnija. U racionalizaciji koja slijedi svi moramo uložiti puno rada i odricanja, ali i pokazati više međusobnog uvažavanja i razumijevanja, a manje sebičnosti i stranačke isključivosti.

Nažalost u protekloj godini upravo je nedostajalo više dijaloga, uvažavanja i solidarnosti. Vjerujem kako smo svi iz političke i gospodarske krize izvukli i određene korisne pouke. Jednino uvažavajući jedni druge, radeći na dobrobiti cijele zajednice možemo stvoriti uvjete koji će nama i našoj djeci dugoročno osigurati prosperitet te stvoriti ambijent u kojem će Mostar i cijela Bosna i Hercegovina biti poželjno i ugodno mjesto življenja za sve narode i građane.

Ljubo Bešlić

U suprotnom možemo samo kratkoročno profitirati. Stoga i ovom putem još jedanput pozivam sve koji to mogu neka daju svoj doprinos kako bi smo zajedno izgradili normalan i bolji Mostar.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić