FOTO  Ljubo Bešlić i Halid Bešlić u Los Rosalesu

 Centar Los Rosales danas obilježava 14. godina rada, a posjeta Halida Bešlića je ispunjenje obećanja koje je gradonačelnik Bešlić dao štićeniku doma, dječaku iz Jalanice Nihadu Imamoviću, tijekom zadnjeg posjeta da će ga dovesti kako bi ga Nihad upoznao i zajedno otpjevali jednu njegovu pjesmu.

Ravnateljica Centra Jasna Rebac zahvalila je gradonačelniku Bešliću u ime svih 162 štićenika na posjeti i ispunjenja obećanja malom Nihadu kao i pjevaču Halidu Bešliću što je posjetio Los Rosales te zajedno pokazali kako se velike stvari za štićenike doma mogu učiniti lijepim ljudskim gestama i pažnjom, a ne samo novcem.

Halid Bešlić je kazao kako nije znao da ovakav centar postoji u Mostaru te da ga činim neizmjerno zadovoljnim što je mogao s gradonačelnikom doći da ispuni jednu dječju želju te obećao kako će vrlo skoro svima donijeti svoj CD i češće navraćati u Mostar i Los Rosales.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je svom „rođaku" na dolasku te naglasio važnost ovakvih „malih stvari" za štićenike Los Rosalesa i odao veliko priznanje Jasni Rebac koja se istinski žrtvuje za štićenike centra „Los Rosales".

Tijekom posjeta gradskoj upravi gradonačelnik je Halidu bešliću uručio monografiju „Mostar u slici i riječi".

hercegovina.info