Hercegovina se priprema. Stiže Dinamo.

Hercegovina se priprema. Stiže Dinamo.
Dolazak Dinama je za sve nas radostan trenutak. Svi jedva čekamo da se vidimo. S plavima njegujemo odnos kao s članovima obitelj - kazala je Vedrana Franjkić, direktorica "Ville Reggine" u kojoj dinamovci odsjedaju već šestu godinu zaredom.

Prijašnjih godina plavi su slali izvidnicu u Međugorje da vidi gdje će se trenirati, spavati... Međutim, ove godine nitko nije dolazio, piše večernji list.

- Postalo nam je to standardno. Pripremamo njihov sportski meni, svake je godine isto - kazala je Franjkić, a kao i svake godine priprema se i svečani doček. Dolazak Dinama u Međugorju se očekuje sutra oko 13 sati, a plave će dočekati brojni prijatelji, uz osječke tamburaše i žensku klapu Drača. Za doček se pripremaju vina gotovo svih hercegovačkih vinara. Vino je prigodno zapakirano za Dinamov dolazak, a na bogatom švedskom stolu naći će se brojni hercegovački specijaliteti. Nisu to samo pršut i sir nego i morski plodovi - prstaci, koji zbog Vahine prošlogodišnje zabrane kod svih u Hercegovini izazivaju smijeh, a već u petak popodne dinamovci imaju i prvi trening u modernom sportskom centru Circle International. Međugorski taksist Žarko Selak uvijek je na raspolaganju dinamovcima. Ostavlja svoj posao kako bi bio na usluzi upravi i igračima.