HSP AS na obilježavanju 25. obljetnice žrtve Kupresa

HSP AS BIH, hsp ante starčević, BIH, HSP AS BIH, Uskrs, Uskrsna čestitka, HSP AS BIH, hsp ante starčević, HSP dr. Ante Starčević, BIH, priopćenje, hsp ante starčević, priopćenje, hsp ante starčević, bojkot, hsp ante starčević, Vrgorac, Ljubuški, HSP AS BIH, hsp ante starčević, ivan tepeš, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Kupres, HSP AS H, hsp ante starčević
U našem Statutu Domovinski rat se tretira kao temelj opstojnosti Hrvata i suverenosti i nezavisnosti moderne RH. Hrvati su definirani u našem programu kao jedan narod koji živi u dvije države, Hrvatskoj i BiH.

HSP AS će danas (09.travnja) na Kupresu održati svoju 5. sjednicu Predsjedništva stranke na kojoj će donijeti važne odluke. Vodstvo stranke na čelu s predsjednikom Hrvojem Ničeom mag. oec., dan kasnije nazočit će cjelodnevnom programu povodom obilježavanja 25. obljetnice žrtve Kupresa u travnju 1992. godine.

Za danas u 18 sati za medije organizira se i tiskovna konferencija s početkom u 18. sati u hotelu „Commo“, Kupres, Hercegovačka bb na kojoj će nazočiti i govoriti o navedenim i drugim temama:


• Ivan Šimunović, predsjednik Glavnog stana HSP AS
• Pero Ćorić, glavni tajnik HSP AS
• Hrvoje Niče mag. oec., predsjednik HSP AS