VIDEO  Na Kupresu se gradi sportsko-rekreacijski centar vrijedan 10 milijuna KM

Adria Ski tereni
Screenshot

Na Kupresu je u fazi izgradnje sportsko-reakreacijski centar na Čajuši sa šest velikih nogometnih terena, ali i terena za tenis, rukomet i druge sportove koji će omogućiti vrhunske uvjete za visinske pripreme profesionalnih klubova.

“Ne možemo živjeti samo od 2-3 mjeseca zimskog turizma i zato smo krenuli u projekt izgradnje ovog kompleksa. Već su urađena tri nogometna terena na kojima će klubovi moći trenirati u lipnju. Svi klubovi iz Premijer lige BiH i većina klubova iz Hrvatske boravili su na pripremama na Kupresu. Izgradnjom novih terena postat ćemo prepoznatljiv kamp za ljetne visinske pripreme u regiji”, kazao je za hercegovina.info direktor SRC Adria Ski na Čajuši Zvonko Bagarić.

Adria Ski tereni

Prema njegovim riječima vrijednost cijele investicije u konačnici će iznositi oko 10 milijuna KM.

Sadržaj se učitava...

Podsjetimo, ugovore o izgradnji sportskih terena na Čajuši potpisali su općinski načelnik Milan Raštegorac i direktor i vlasnik SRC “Čajuša Zvonko Bagarić još 2017. godine. Vrijednost ugovora je 102.000 KM (71.000,00 KM naknada za zemljište i 31.000,00 KM za prenamjenu zemljišta).

Izgradnja sportsko-rekreacijskog centra na Kupresu ima za cilj poboljšanje turističke ponude, a krajnji rezultat i cilj je zaustavljanje iseljavanja kroz zapošljavanje ljudi u ovom novom sportskom kompleksu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.