VIDEO  Čudo iz Mostara - tri jednojajčane blizanke Renea, Izabela i Antea

Tri jednojajčane blizanke iz Mostara
"Velike priče malih ljudi"

Ovoga puta emisija „Velike priče malih ljudi“ donosi veliku priču iz Mostara u pravom smislu te riječi. Veselimo se pred najveći kršćanski blagdan Božić, a posebno veselje je doživjela ekipa emisije u toplom domu obitelji Martinović. Simpatična i vesela mama Ana Marija ih dočekala srdačno, kao i njen muž te glavne zvijezde emisije tri jednojajčne blizanke Antea, Renea i Izabela.

Sadržaj se učitava...

Ove tri prekrasne djevojčice su zbilja božje remek djelo. Kažu da savršenstvo ne postoji, no ovoga puta smo se uvjerili kako ipak ima odstupanja.

Naime, Djevojčice imena Antea, Izabela i Renea su odmah po rođenju postale senzacija u medijima na ovim prostorima. One su medicinski fenomen, jer su prirodnim putem začete, što je prava rijetkost, jer se dogodi u jednoj od 200 milijuna trudnoća.

Tri jednojajčane blizanke iz Mostara

Ova tri anđela danas imaju 6 godina, idu u vrtić, plesu i veselo se druže sa svojim prijateljima. Dok su se djevojčice razigrano igrale, mama Anamarija da je ispričala kako je sve prošlo, trudnoće, porod, pa do dana kad su ova tri anđela stigla doma do danas...

Tri jednojajčane blizanke iz Mostara

Što se događalo u domu obitelji Martinović, kako se djevojčice druže u vrtiću, za koja navijaju, možete pogledati u novom izdanju emisije „Velike priče malih ljudi“.