FOTO  U tijeku izložba rukotvorina članova Udruge '' Cvijet ''

Naime, u akciji koja je trajala mjesec dana, vrijedne ruke mališana sa poteškoćama u razvoju koje okuplja Humanitarna udruga '' Cvijet '' izradile su različite rukotvorine sa svojim volonterima.

Našao se tu veliki broj različitih ukrasa sa božićnim motivima koji su izloženi u prostorijama Udruge.

Predsjednica Udruge Andrijana Suton zadovoljna je odazivom građana i ističe da je ova akcija učinjena iz dva razloga. Prvi razlog bio je mališane okupiti u kreativnu radionicu i na taj način potaknuti njihovo međusobno druženje i kreativno stvaranje. Drugi razlog bio je građanima Čapljine približiti rad udruge - predmeti koji su nastali tijekom jednomjesečnih radionica ovoga su tjedna izloženi u prostorijama Udruge, gdje svaki građanin može doći pogledati izložbu i kupiti neki od izložaka te na taj način pomoći ovoj Udruzi.

U srijedu su radionicu posjetili i učenici Osnovne škole '' Vladimir Pavlović '', koji su proteklog vikenda mališane iz Udruge '' Cvijet '' razveselili prigodnim programom u kinu Mogorjelo. Prisutne su bile i predstavnice Hypo Alpe Adria Banke, koja od prvih dana pomaže rad Udruge, a ovoga puta prisjetili su se i jedne velike donacije; naime ova banka je povodom dana štednje Humanitarnoj udruzi '' Cvijet '' darovala iznos od 1000 KM.

Izložba je otvorena do subote, 12. prosinca, od 17 do 19 sati.

Ovim putem Humanitarna udruga '' Cvijet '' se zahvaljuje svim donatorima, građanima, volonterima te svima onima koji su pomogli rad Udruge na bilo kakav način.

Zdravko Jakiša | Čaportal