Čapljina: Humanitarna udruga ''Cvijet'' upriličila prodajnu izložbu

Izložba je otvorena 10. prosinca, a održavala se u prostorijama Humanitarne udruge ''Cvijet'' u Čapljini. Građani tako imaju priliku kupiti rukotvorine koje su, zajedno sa svojim roditeljima, voditeljima i volonterima, izradili članovi ove Udruge, a koji su produkt dvomjesečne radionice.

''Jako smo zadovoljni samom organizacijom i posjećenošću prvog dana ove prodajne izložbe. Veliki broj volontera sudjelovao je u protekla dva mjeseca na radionicama i zajedno sa našim mališanima izrađivali su rukotvorine, koje su se prodavale u sklopu ove izložbe.'' - ističe predsjednica HU ''Cvijet'' Čapljina Andrijana Suton.

Također, proteklog je vikenda u kinu ''Mogorjelo'' za sve članove Humanitarne udruge ''Cvijet'' održana projekcija crtanog filma. Mališani su bili oduševljeni filmom, a nakon završetka projekcije podijeljeni su i poklon paketići za sve nazočne članove. Iz Udruge se zahvaljuju gospodinu Vladi Hloblu koji je upriličio besplatnu projekciju filma, kao i Prodajnom centru ''Robot'' koji je donirao poklon paketiće i koji je ove godine opremio kuhinju u prostorijama Udruge.

Inače, Humanitarna udruga ''Cvijet'' prva je humanitarna udruga za djecu s poteškoćama u razvoju koja je osnovana na području naše općine. U svom dvogodišnjem radu voditelji udruge su zajedno sa članovima i svojim volonterima upriličili veliki broj događaja za članove, od igraonica, projekcija filmova, druženja, radionica i prodajnih izložba. Udruga broji i veliki broj članova i volontera koji brinu za potrebe članova Udruge.

Čaportal