PROMO  Otkrijte idealan bijeg od svakodnevice I OSVOJITE NOĆENJE ZA DVIJE OSOBE

Inspiracija za trenutke uživanja, rekreacije i jedinstvenog osjećaja prirode. 

Predstavljamo vam "Resort Zlatni Dol Goranci" mjesto uronjeno u zelenilo stoljetne borove šume koje uz čist zrak i idealne uvjete zove na uživanje i bijeg od svakodnevice. 

Smješteno na 700 metara nadmorske visine nekoliko kilometara udaljeno od gradskog središta Mostara, u srcu netaknute prirode, pruža savršeno okruženje u kojem će uživati sva vaša čula. 

Ugodan ambijent, gastronomska ponuda restorana, dječje igralište i suvremeni sportski tereni pažljivo su skrojeni kako bi odgovarali vašem odmoru iz snova tijekom cijele godine. 

Restoran kapaciteta do 40 unutarnjih sjedećih mjesta i 80 sjedećih mjesta na terasi, pogodan je za organiziranje raznih prigoda. 

Prirodno okruženje ovog resorta savršen je način da povratite svoju kondiciju, opustite se i zabavite se uz basket, mali nogomet, tenis, badminton ili odbojku na suvremenim terenima obloženim visokokvalitetnom gumenom podlogom i osvijetljenim reflektorima. 

U sklopu resorta također imate priliku uživati i u vožnji biciklima po biciklističkoj stazi, pješačenju, planinarenju ali i jahanju. Sigurni smo da će pravi ljubitelji sporta, prirode ali i roditelji koji žele provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom uživati na ovoj adresi. A kako bi odmor bio potpun pobrinut će se vrhunski opremljene sobe s pogledom na borovu šumu koji ostavlja bez daha. 

Za više informacija posjetite Facebook ili Instagram profil Resorta Zlatni Dol Goranci ili pozovite kontakt broj: 063 565 712.

Na našem Facebook postu čeka vas nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti noćenje za dvoje.