PROMO  Prirodna kozmetika Gloria: Polje smilja izvor je vječne mladosti - OSVOJITE POKLON PAKET

Jesen je već pokucala na vaša vrata, a s njenim zlatnim bojama dolazi vam i rado viđena gošća – Zlatna kolekcija Prirodne kozmetike Gloria.

Ovaj put vam se predstavlja u ruhu nove kampanje. Retro ugođaj zlatnih hercegovačkih polja smilja, uz zvuke besmrtnog jazza i prirodnu ljepotu predstavnica brenda, vodi vas pravo do izvora vječne mladosti. Naravno da je taj izvor baš na poljima biljke koju zovu immortelle, što doslovno znači besmrtnost. Naravno da su ta polja baš u Hercegovini, gdje ova biljka uspijeva bolje nego bilo gdje drugo u svijetu. Ovaj melankolični video vas podsjeća da je Gloria Zlatna kolekcija uvijek spremna da po vašoj koži nježno prospe sve svoje blagodati i da vas odvede do izvora iz kojeg svakodnevno teče rijeka ljepote i zdravlja, pravo do vaše kože.

Gloria kozmetika

Dnevna krema od smilja i dalje je nezamjenjiv dio Zlatne kolekcije i garantira najluksuzniju njegu kože tijekom cijelog dana. Za večernji tretman će se pobrinuti dežurna „noćobdija“ – Noćna krema. Dok vi mirno spavate, njeni nutritivni sastojci će dubinski hraniti kožu lica i blagotvorno djelovati na bore. Iz čarobne bočice Zlatnog seruma, po vašem licu će se nježno prosuti najučinkovitiji eliksir mladosti, a Hijaluronska krema je još uvijek tu da vam pruži dubinsku njegu. Svemu tome najbolju potporu će još uvijek pružati Piling za lice.

Počastite li svoju kožu ovim luksuznim tretmanom, ona će vam se najljepše zahvaliti svježinom i prirodnom ljepotom kojom će odisati vaš odraz u ogledalu. Vjekovna tajna mladosti i ljepote stigla je, sa svog izvora u čistim poljima zlatnog smilja, na dohvat vaše ruke.

Gloria kozmetika

Da biste svoju kozmetičku kolekciju obogatile i “pozlatile“ Gloria Zlatnom kolekcijom, sve što trebate da uradite je da posjetite web stranicu www.prirodna.com gdje, kroz sigurnu online kupovinu, možete izvršiti narudžbu željenih proizvoda. Ukoliko vas ipak poseban ugođaj prelaska ljeta u jesen mami u šetnju, Gloria proizvode možete pronaći na policama obližnje ljekarne, cm ili dm poslovnice. Duboko udahnite, osjetite prirodu, osjetite kako život struji vašim venama i dozvolite besmrtnom “immortelle-u“ da nježno dotakne vašu kožu i otkrije vam, od milja, tajnu. Od smilja...

Gloria kozmetika

Uživajte u jeseni s iskrenim i širokim osmijehom ljepote i zdravlja. Osmijehom koji zna tajnu vječne mladosti.

Na našem Facebook postu čeka vas nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti Gloria poklon paket proizvoda.